Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αισχος


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ?
Σήμερα εισερχόμενος στην πατρίδα μας, στο Συνοριακό Σταθμό της Νίκης, γνώρισα, την ασυδοσία της συνδικαλιστικής ελευθερίας! Μαζί με εκατοντάδες Έλληνες Πολίτες καθώς και πάρα πολλούς τουρίστες, οι Απεργοί Τελωνειακοί Δεν επέτρεπαν σε κανένα να περάσει τα σύνορα!  Καταστροφική είναι η συμπεριφορά τους, για τα συμφέροντα της χώρας (σε αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις διώχνουμε τους τουρίστες!!) ενώ ταυτόχρονα ταλαιπωρούν τους πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας!!!  Με περισσή θρασύτητα μου ζήτησαν να αφήσω το αυτοκίνητό μου έξω από την χώρα και να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη με τα πόδια!!! Αίσχος!
Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθένα να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο!  Αλλά τι φταίει το κοινωνικό σύνολο να πληρώνει αδρά την συνδικαλιστική αυθαιρεσία και την κατάργηση του κράτους!  ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! Δεν δέχομαι όμως ως Έλληνας Πολίτης, οι προνομιούχες κατηγορίες Δημοσίων Υπαλλήλων, να κλείνουν τα σύνορα, με ολέθριες επιπτώσεις της χώρας μας σε βάρος του κοινωνικού συνόλου που τόσα δεινά τραβάει όλο αυτό το διάστημα! 
Ολοι αυτοί που πληρώνουν όλα αυτά τα χαράτσια που υποχρεονώμαστε καθημερινά να πληρώνουμε προκειμένου κάποιες κατηγορίες Δημοσίων Υπαλλήλων εξασφαλίσουν το μισθό τους και να μη χάσουν τα προνόμιά τους!!!
Δηλαδή οι χαμηλόμισθοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι δεινοπαθούντες στην χώρα μας τι θα έπρεπε να κάνουν? Τσίπα σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει?
Ξανά αίσχος!
Στράτος Βασιλόπουλος