Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ

Το Τοπικό Τμήμα και η Ομάδα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012, και ώρα 18:00 μμ., στη Λέσχη των Αξιωματικών Φλώρινας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσια χειροποίητα χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά και χρηστικά δώρα, σπιτικά εδέσματα καθώς και πολλές εκπλήξεις για τις αγαπητές μας φίλες που χρόνια τώρα στηρίζουν τις δραστηριότητές μας με θέρμη και εμπιστοσύνη. Επίσης, στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος τα παιδιά του Τοπικού Τμήματος και θα τιμηθεί η απερχόμενη Υπεύθυνη της Ομάδας Συνεργασίας, κ. Ζαχαρούλα Χάσου-Σταματίου.

Τα έσοδα της εορταγοράς θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της Εστίας του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας, που φιλοδοξούμε να γίνει μια πνευματική εστία για ωφέλιμες και ευχάριστες δράσεις για την τοπική κοινωνία και κυρίως για τη νεολαία μας.

Σας καλούμε για άλλη μια φορά να ενώσουμε τις προσδοκίες μας μέσα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών και να στείλουμε όλες μαζί το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος του Σ.Ε.Ο. Φλώρινας
Λίνα Γεωργιάδου

Η Υπεύθυνη της Ομάδας Συνεργασίας του Σ.Ε.Ο. Φλώρινας
Σοφία Μηλώση

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ