Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ “KASTORIA CUP 2013”


Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες KASTORIA CUP 2013 που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) και του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες ήταν προκριματικοί για τους Πανελληνίους της κατηγορίας ανδρών-γυναικών-εφήβων-νεανίδων και πραγματοποιήθηκαν στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο «Βίτσι». Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα Τεχνικής Κατάβασης και συμμετείχαν περίπου 70 αθλητές.

Η Κουλίδου Τριανταφυλλιά τερμάτισε 6η το Σάββατο και 8η την Κυριακή επίσης ο Βασίλης Ζηλάκης τερμάτισε 5ος την Κυριακή, ενώ το Σάββατο στάθηκε άτυχος και εγκατέλειψε στην δεύτερη διαδρομή. 

Οι συνθήκες του αγώνα ήταν κακές με πολύ ομίχλη και υγρό χιόνι που έκαναν την πίστα δύσκολη ακόμα και για τους έμπειρους αθλητές της μεγάλης κατηγορίας.

Ο τεχνικός εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (F.I.S.), στον αγώνα, ήταν το στέλεχος του ΣΟΧ Φλώρινας, Μούλελης Ηλίας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και καλή επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες.