Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp Α.Ο.Φ.19-25 Ιουνίου 2013

Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας προτίθεται να διοργανώσει για  τρίτη συνεχή χρονιά καλοκαιρινό αθλητικό camp στην κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι -Πυργαδίκια Χαλκιδικής. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τους προπονητές Τίτα Χρήστο και Μογλενίδη Χρήστο οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά από και προς την κατασκήνωση καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους.
Περιγραφή : Οι αθλητές μας κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης καθώς και μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα.
Τα απογεύματα θα ακολουθούν το ενιαίο πρόγραμμα προπόνησης του ΑΟΦ το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: προπόνηση φυσικής κατάστασης, αντοχής και δύναμης. Προπόνηση με την αντίσταση του νερού σε θάλασσα και πισίνα. Ασκήσεις δρομικές, αλτικές και ισορροπίας. Μιμητικές ασκήσεις σε παιγνιώδη μορφή για την αφομοίωση της σωστής τεχνικής κτλ. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους. Στην κατασκήνωση μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι αθλητές του συλλόγου μας, μετά από έγκριση των προπονητών.Τα οφέλη που αποκομίζει ο αθλητής με την συμμετοχή του στο αθλητικό camp είναι πολλαπλά:
· Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του
· Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του

· Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών
· Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνη
· Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των αθλητών και μεταξύ αθλητών-προπονητών
· Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.
· Ομαδοποίηση, κοινωνικοποίηση και απογαλακτισμός από το οικογενειακό περιβάλλον
·  Βελτίωση της αθλητικής απόδοσης μέσω προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος άθλησης
Για την μεγαλύτερη ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα  καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους που πηγαίνουν πρώτη φορά κατασκήνωση υπάρχει παιδοψυχολόγος και υπεύθυνος προσαρμογής

Δηλώσεις συμμετοχής ως Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013
Αναχώρηση : Τετάρτη 19 Ιουνίου 9πμ από Νομαρχία Φλώρινας
Επιστροφή : Τρίτη 25 Ιουνίου βράδυ στη Νομαρχία
Πληροφορίες : Μογλενίδης Χρήστος 6947309086 - Τίτας Χρήστος 6932919269