Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Άριστα αποτελέσματα στο 2ο Πανελλήνιο και Διεθνές Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα Αστυνομικών για τον Βασίλη Ζηλάκη.

Εξαιρετική ήταν και η επίδοση του Βασίλη Ζηλάκη, στο 2ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων  (FIS)  που πραγματοποιήθηκε στον Παρνασσό το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου. Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση αφού κέρδισε την τρίτη θέση  στην γιγαντιαία  τεχνική κατάβαση με πολύ καλή διαφορά από τον πρωταθλητή Ελλάδας Συκαρά Κώστα. Δυστυχώς ο υπαστυνόμος στο slalom στάθηκε άτυχος και εγκατέλειψε στην δεύτερη διαδρομή χάνοντας την ευκαιρία για ένα άριστο αποτέλεσμα αφού ο χρόνος της πρώτης διαδρομής ήταν μέσα στην εξάδα και πολύ κοντά στα μετάλλια.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Αστυνομικών 2014 στη Βασιλίτσα τις 18/3/2014, που διακρίθηκε τόσο για το υψηλό
οργανωτικό επίπεδο των αγώνων όσο και για τον μεγάλο αριθμό αθλητών που συμμετείχαν. Ο Βασίλης Ζηλάκης για άλλη μια φορά έδειξε ότι συνεχίζει να είναι ανάμεσα στους καλύτερους χιονοδρόμους της χώρας παίρνοντας άνετα την πρώτη θέση σε έναν πολύ αξιόλογο αγώνα με πολλές συμμετοχές. Συγκεκριμένα αθλοθετήθηκε ένα αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης αλπικού και ένα για το snowboard. Στον αγώνα συμμετείχε εκτός συναγωνισμού ο Κυριάκος Δούμτσης στέλεχος του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και εκπαιδευτής της ομάδας χιονοδρομίας της Αστυνομίας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές του που μέσα από την πορεία τους διακρίνονται για την  αθλητική τους παιδεία και αποτελούν για τους μικρότερους παράδειγμα και εύχεται κάθε επαγγελματική καταξίωση στην συνέχεια.

Για λεπτομέρειες στο site του Συλλόγου και της Ε.Ο.Χ. (www.soxflorinas.gr, www.eox.gr)