Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Με επιτυχία πέρασαν τις εισαγωγικές εξετάσεις οι νέοι προπονητές του Σ.Ο.Χ. στην Σχολή Προπονητών Γ΄ Κατηγορίας.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συγχαίρει τους προπονητές του Βογδάνη Αλέξανδρο, Γιαζιτζίδη Βαγγέλη, Δημητριάδη Χρήστο, Δημητριάδη Φραγκίσκο και Μόμτση Κωνσταντίνο  για την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Γ’ Κατηγορίας. Οι εξετάσεις αφορούσαν ένα αγώνα γιγαντιαίας
τεχνικής κατάβασης με όριο χρόνου σε σχέση με τον πρώτο (πρωταθλητή Ελλάδος – Συκαράς Κώστας) και μέγιστο ποσοστό πρόκρισης μεταξύ των αγωνιζόμενων προπονητών. Μεταξύ των ογδόντα προπονητών που συμμετείχαν οι προπονητές μας πέτυχαν άριστα αποτελέσματα μια και όλοι προέρχονται από τις αγωνιστικές ομάδες του Συλλόγου και έχουν πετύχει πολλές αγωνιστικές διακρίσεις.
Ο σύλλογος μας συμμετείχε στην σχολή προπονητών με πέντε νέους προπονητές οι οποίοι προκρίθηκαν όλοι. Επίσης η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας όρισε τον Msc καθηγητή Φυσικής Aγωγής (και προπονητή του ΣΟΧ Φλώρινας) Βογδάνη Βασίλειο εκπαιδευτή αλπικού σκι της σχολής και μέλος της επιτροπής διοίκησης της Σχολής.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τα στελέχη του και εύχεται καλά πτυχία και σύντομα.