Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Τοποθέτηση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Σωτήρη Βόσδου

Συμμετέχω ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μετά την ιδιαίτερη τιμητική επιλογή μου από τον Περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή  και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου . Συμμετέχω σε ένα συνδυασμό που στελεχώνεται από ιδιαίτερα δραστήρια πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας, με γνώση κρίση αλλά κυρίως διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, στρατευμένοι και επιστρατευμένοι στην κοινή προσφορά. Ανταποκρίνονται
πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας και της πορείας του χρόνου στην επόμενη Αυτοδιοικητική πορεία θα αποδειχτεί περίτρανα. Είναι τιμή μου να συνεργαστώ μ’ αυτούς τους συμπολίτες μας. Ερχόμαστε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας  τη δύσκολη αυτή περίοδο. Ερχόμαστε να συνεχίσουμε ένα έργο που ξεκίνησε με όλες τις εξωγενείς δυσκολίες που ανέφερα στην αρχή. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλιάδης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Τάκη Ευαγγέλου και Γιάννη Κιοσέ, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Αντωνιάδης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ. Βασίλης Γιαννάκης και κ. Νίκος Γιώσκος, και της αντιπολίτευσης κ. Νίκος Σαμαράς, κ. Κώστας Γεωργακόπουλος, κ. Χρήστος Ναούμ,  κ. Μανώλης Βογιατζής και κ. Παύλος Αλτίνης, εργάστηκαν άοκνα με μοναδικό σκοπό την ανταπόκριση στην εντολή των πολιτών.  Ζητάμε και θα επιδιώξουμε τη συνεργασία όλων των φορέων γιατί τα προβλήματα είναι κοινά.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, η ονομασία του συνδυασμού μας δεν είναι τίτλος, είναι η φιλοσοφία μας. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμπορευτούμε  για να την πραγματοποιήσουμε.
                                  Σας ευχαριστώ.