Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Με ένδεκα νέους αθλητές συμμετείχε στους αγώνες Παμπαίδων ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας.

Με μια πολύ μεγάλη ομάδα και πολύ καλές επιδόσεις συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του Συλλόγου στον ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια στην Νάουσα στις 30 Μαρτίου. Οι νεοεισερχόμενοι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας είχαν να αντιμετωπίσουν μια από τις χειρότερες χιονοδρομικά χρονιές με σημαντικά λιγότερες προπονήσεις στο χιόνι. Πολύ σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία έπαιξε η πραγματοποίηση σειράς
προπονήσεων στο γειτονικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας την περίοδο που το χιονοδρομικό της πόλης δεν λειτουργούσε λόγο έλλειψης χιονιού (και χωρις καμία επιπλέον επιβάρυνση για τα παιδιά). Παρόλα αυτά με την αμέριστη συμπαράσταση του προπονητή τους Γιαζιτζίδη Βαγγέλη και την μεγάλη βοήθεια των υπευθύνων του Χιονοδρομικού μας κέντρου (Δ. Τόττης Ο.Ε.) πέτυχαν μια πολύ καλή εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Συγκεκριμένα αθλοθετήθηκε ένα αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης για τους γεννηθέντες το 2002 και 2003 αθλητές που αγωνίστηκαν σε μια κοινή κατηγορία. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 100 αγόρια και κορίτσια οι αθλητές του συλλόγου μας τερμάτισαν στις παρακάτω θέσεις :

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
7 ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 15 ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
38 ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 16 ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
42 ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 22 ΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΑ
44 ΤΡΑΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 24 ΡΩΜΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
47 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
49 ΜΕΔΙ ΧΡΗΣΤΟΣ
51 ΜΠΑΛΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, αλλά και τον προπονητή  και όλους τους γονείς που κατάφεραν σε μια τόσο δύσκολή χρονιά (από άποψη χιόνωσης) να στηρίξουν την ομάδα και τον Σύλλογο και να έχουμε τέτοια αποτελέσματα.

Για λεπτομέρειες στο site του Συλλόγου και της Ε.Ο.Χ. (www.soxflorinas.gr, www.eox.gr)