Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Σκάκι. Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών-Μαθητριών 2014 και Υψηλάντεια 2014

1. Ανοιχτό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού "Υψηλάντεια 2014" - Αποτελέσματα

ΧΡΥΣΟΙ ΟΙ: ΜΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ, ΣΕΡΤΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΡΑΜΗΤΑΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ!!!!!!!

ΑΣΗΜΕΝΙΑ : ΚΑΡΑΜΗΤΑΝΗ ΑΓΓΕΛΑ!!

ΧΑΛΚΙΝΗ : ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!!

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 διεξήχθη το τουρνουά γρήγορου σκακιού με διεθνή αξιολόγηση FIDE Rapid, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Υψηλάντεια», με τη συνεργασία του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης» της Νέας Τραπεζούντας και των σκακιστικών συλλόγων της πόλης Κατερίνης (Σ.Ο. Κατερίνης και Σ.Ο. Π.Κ.Δ. Κατερίνης).

Το ΔΣ της Λ.Π.Φ συγχαίρει όλους τους αθλητές της για τη συμμετοχή και την αγωνιστηκότητά τους.


2. Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών-Μαθητριών 2014
ΤΡΙΤΗ στην Ελλάδα η ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ!!!

Στις 25 με 27 Απριλίου 2014 διεξήχθη στην Ερέτρια Εύβοιας, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων "Eretria Village Resort", το 26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και το 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Αναλυτικά, την 3η θέση στα Λύκεια κατέκτησε ο σκακιστής Λαδόπουλος Δημήτριος από τις Σέρρες που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ στο ίδιο Πρωτάθλημα την 3η θέση κατέκτησε η Ηλιοπούλου Ελένη και την 5η ο Χατζής Αλέξανδρος από την Φλώρινα. Την 6η θέση στην Β΄ Γυμνασίου κατέκτησε η Σαμαρά Φανή από την Πτολεμαΐδα και την 4η θέση στην Δ΄ Δημοτικού η Λιούρη Μαρία από Πτολεμαΐδα. Τέλος, στο ανοιχτό Πρωτάθλημα Α΄-Β΄-Γ΄Δημοτικού την 6η θέση κατέκτησε η Παυλίδου Σταυρούλα από τις Σέρρες και στο ανοιχτό Γυμνασίων-Λυκείων η Τσούτσα Βασιλική από την Καστοριά.

Για μια ακόμα φορά ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ της ΦΛΩΡΙΝΑΣ διακρίθηκαν σε πανελλήνιους αγώνες και μας έκαναν υπερήφανους!
Συγχαρητήρια και σε ανώτερα!