Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Με 3 ομάδες το Ισραήλ στο RALLY GREECE OFFROAD

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο RALLY GREECE OFFROAD συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, αφού επισημοποιήθηκε ότι το Ισραήλ θα λάβει μέρος, όχι με μία, ούτε με δύο, αλλά με τρεις ομάδες!

Πρόκειται για τις SHIMONI, SPRONTZ και SHACHAM. Ομάδες που ετοιμάζονται εδώ και καιρό προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα και να κερδίσουν στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα το τριήμερο 6-8 Ιουνίου.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αφού ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα πάρουν μέρος, πληρώματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες όπως η Ιταλία, η Τουρκία και η Γερμανία.

Οι Ισραηλινοί, επέλεξαν το RALLY GREECE OFFROAD για
το υψηλό επίπεδο οργάνωσης, ασφάλειας αλλά και ανταγωνισμού, αφού θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με μερικά από τα καλύτερα πληρώματα του αθλήματος μέσα σε 435 χιλιόμετρα Ειδικών Διαδρομών, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου από τα Γρεβενά και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 8 του ίδιου μήνα στην Φλώρινα.

Οι ομάδες από το Ισραήλ ετοιμάζονται εδώ και αρκετό καιρό και θα μπορούσε να πει κανείς ότι το RALLY GREECE OFFROAD ξεκινάει νωρίτερα για τους ίδιους, καθώς θα επιβιβαστούν μία εβδομάδα πριν την εκκίνηση στο πλοίο που θα μεταφέρει τα πληρώματα από την Χάιφα.


Η οργανωτική επιτροπή του RALLY GREECE OFFROAD κατόρθωσε να λάβει ειδικές εκπτωτικές τιμές για το ταξίδι τους, χάρη στην SALAMIS LINES.