Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Τελευταία ημέρα των επισκέψεων του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.

Σήμερα, Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, τελευταία ημέρα των επισκέψεων του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.

Το πρωί, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκε τις δημόσιες υπηρεσίες της πόλης μας, την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το απόγευμα συναντήθηκε με τους κατοίκους του Συνοικισμού Νεοφωτίστων, ενώ το βράδυ επισκέφθηκε το Σ. Σ. Βεύης.

Αύριο, Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης, στις 10 το πρωί θα δώσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Λεχόβου. Ο κύκλος των προγραμματισμένων ενεργειών ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου του υποψήφιου Δημάρχου του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» θα κλείσει στις 8:30 το βράδυ με την κεντρική ομιλία του κ. Βοσκόπουλου μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στον πεζόδρομο της Φλώρινας.