Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

"Μαγνήτης" πληρωμάτων το RALLY GREECE OFFROAD

Σε λιγότερο από 15 μέρες (6-8 Ιουνίου) θα δοθεί η εκκίνηση για το φετινό RALLY GREECE OFFROAD. Ένας αγώνας που θα έχει ως αφετηρία τα Γρεβενά και θα συνεχιστεί στη γειτονική Φλώρινα.

Αγώνας που αποτελείται από 13 Ειδικές Διαδρομές και συνολικά 434 αγωνιστικά χιλιόμετρα, με τους συμμετέχοντες να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να πάρουν μέρος στο πολλά υποσχόμενο από πλευράς θεάματος RALLY GREECE OFFROAD.

Το ενδιαφέρον με τη φετινή διοργάνωση -που σκοπεύει να γίνει θεσμός στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Ελλάδας- είναι πως έχει προσελκύσει συμμετέχοντες όχι μόνο από την πατρίδα μας αλλά και από παραδοσιακές χώρες του
Offroad.

Πληρώματα από την Ιταλία, την Γερμανία, την Τουρκία και το Ισραήλ έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και έρχονται στην Ελλάδα για να πάρουν μέρος στον ελληνικό αγώνα που αποτελεί πρόκληση, αφού οι εξαιρετικές Ειδικές Διαδρομές της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις τόσο στα ίδια όσο και στους θεατές.Δείτε τις μέχρι στιγμές συμμετοχές στον επισυναπτόμενο πίνακα.