Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΠ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία η ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας.

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στην αίθουσα “Θόδωρος Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, στα πλαίσια ενημέρωσης για επίκαιρα θέματα που αφορούν τους Γεωργοκτηνοτρόφους.
 Η αυλαία των εργασιών της εκδήλωσης άνοιξε με τον χαιρετισμό του Βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας κ. Σέλτσα Κωνσταντίνου ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Καναβό.
 Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης εκ μέρους του δημάρχου Φλώρινας ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Καρακόλης και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης.
 Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ο
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αυτών των συναντήσεων και, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας σε ότι αφορά τον πρωτογενή τομέα, κηρύσσοντας παράλληλα την έναρξη των εργασιών της ημερίδας.
 Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι κ.κ. Μακάς Ντίνος και Μιχαήλ Βασίλειος, γεωπόνοι, οι οποίοι μίλησαν για την εφαρμογή της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ)”.
 Στον θεσμό του «κτηνιάτρου εκτροφής» αναφέρθηκε ο κ. Αλτίνης Αθανάσιος, Διευθυντής της ΔΑΟΚ Π.Ε. Φλώρινας.
“Οι βοσκότοποι στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ)”, ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο κ. Ιωάννης Μουντούσης, Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
 Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.
 Ο κ. Μπίρος επεσήμανε ότι οι ενημερωτικές συναντήσεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα θα συνεχισθούν με τη διοργάνωση παρόμοιων δράσεων σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Την ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: