Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Μια μικρή βοήθεια από εμάς, είναι τεράστια για κάποιον άλλον.

Αγαπητοί μου φίλοι,
ο φίλος μου ο Gogo (Gorazd Nikoloski ) χρειάζεται την βοήθεια όλων. Πριν ένα μήνα διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο, οστεοσάρκωμα στο δεξί γόνατο και το μηρό. Είναι σημαντικό,  να αντιμετωπιστεί κατάλληλα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό περιλαμβάνει μια μακρά , σκληρή και επώδυνη περίοδο μετά από μια χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου ... και μια σκληρή περίοδο πάλης.
Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Λουμπλιάνα στη Σλοβενία. Τα οικονομικά του δεν τον βοηθούν να καλύψει τα νοσήλια. Η ασφάλεια του επίσης.
Είναι 23 ετών, αθλητής. Ποδηλάτης, ορειβάτης, αναρριχητής, σκιέρ, snowboarder.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, οι γιατροί προχώρησαν στη αφαίρεση του όγκου και τοποθέτηση μοσχεύματος. Το κόστος μεγάλο και αδύνατον να καλυφτεί από τον ίδιο ή την οικογένεια του. Επίσης, ακολουθεί μια δύσκολη περίοδος με χημειοθεραπείες, ραδιοθεραπείες, θεραπείες αποκατάστασης και ενδυνάμωσης σε κλινικές.
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί, να μπει σε κάποιο από τα παρακάτω site και να κάνει την δωρεά του. Και 5 ευρώ, είναι πολύτιμα.
Μέρες που είναι, ας δείξουμε την ανθρωπιά μας και την αγάπη μας και ας βοηθήσουμε έναν νέο άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Ας τον βοηθήσουμε να επιστρέψει στην οικογένεια του υγιείς και σύντομα.

Τα λινκ για δωρεές είναι αυτά:

https://www.generosity.com/emergencies-fundraising/save-a-leg-mims-s-brother-gorazd

http://gogetfunding.com/help-my-friend-to-win-the-fight-with-cancer/


Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε και σε μένα ή στο ράδιο Αίνιγμα.

Γιάννης Ζιούπας
6937182192