Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση για Πρωτάθλημα Βάδην

Συνάντηση για το 15ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην.


 Σύσκεψη φορέων με σκοπό τον συντονισμό τους για τη διοργάνωση των εξαιρετικής σημασίας αγώνων του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην που θα διεξαχθεί στην πόλη της Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με τον ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στην έδρα της Π.Ε. Φλώρινας.
 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Αντωνιάδης και Κώστας Γέρου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, εκπρόσωπος της Δ/νσης Τροχαίας Φλώρινας, εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ, εκπρόσωπος της Α’ βαθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωπος της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωποι της Γ.Ε.Φ., εκπρόσωπος της Ένωσης Γυμναστών Φλώρινας, εκπρόσωπος του ΟΞΙΦ, εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας, εκπρόσωπος του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, εκπρόσωποι της Ραδιολέσχης Φλώρινας, εκπρόσωπος του ALL CYCLING καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας και εθελοντές.
 Η μεγάλη συμμετοχή και ο έκδηλος ενθουσιασμός για την ανάληψη των αγώνων αυτών αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή