Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Η δεύτερη δράση του εισαγωγικού προγράμματος χιονοδρομίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/12 στις 11:00 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου η δεύτερη δράση του εισαγωγικού προγράμματος χιονοδρομίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Όλοι οι μικροί μας φίλοι μαζί με τους γονείς τους χάρηκαν το χιόνι και την ηλιόλουστη μέρα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν το σκι σωστά μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων εκμάθησης και παιχνιδιών στο χιόνι.
Με την επίβλεψη της ομάδας προπονητών που παραβρέθηκε στο χιονοδρομικό, Μπογδάνη Βασιλείου, Δημητριάδη Φραγκίσκου, Τσούλη Στυλιανού και Στακινού Μαρίας στήθηκε ένα όμορφο χιονοδρομικό πάρκο. Τρείς σταθμοί εκμάθησης και παιχνιδιών που περιέλαβαν εισαγωγικές ασκήσεις για την εκμάθηση αλπικού σκι και σκι δρόμων αντοχής αλλά
και έξυπνα παιχνίδια ισορροπίας και αντανακλαστικών.
Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Χιονοδρομικού – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης, για την βοήθεια στην διοργάνωση και τις δωρεάν παροχές.
Λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, στο site της παγκόσμιας ομοσπονδίας χιονοδρομίας. Στις παρακάτω διευθύνσεις
Οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών δρόμων αντοχής και αλπικού σκι του Συλλόγου συνεχίζονται, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr, αλλά και με τους προπονητές Τσούλη Στέλιο και Μπογδάνη Βασίλη στα τηλέφωνα 698 0532 065 και 697 2022 526 αντίστοιχα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος