Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΤΜΗΜΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ MASTERS CLUB

Πέρασαν πάνω από 80 χρόνια από τότε που η αγάπη για τον τόπο μας, το βουνό και το σκι γέννησε τον Σύλλογο μας. Η ιδέα της ανάπτυξης του χειμερινού αθλητισμού και τουρισμού στην περιοχή μας, και πάνω από όλα η συμμετοχή στη διάδοση της γνώσης και του πολιτισμού, μέσα από έναν Σύλλογο κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον παλιών και νέων μελών, όλα αυτά τα χρόνια.

            Ένα σύνολο παροχών έρχεται να υποστηρίξει κάθε μέλος του τμήματος, κάνοντας την ενασχόληση με την χιονοδρομία ευκολότερη, οικονομικότερη, πιο προσβάσιμη και πιο διασκεδαστική στα πλαίσια μιας μεγάλης παρέας. Σας  περιμένουμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου σε ένα νέο ταξίδι που μαζί θα σχεδιάσουμε. Γιατί το σκι είναι για όλους!!!!!!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΚ
2 SKI SERVICE

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
3 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗΤΟ ΜΕ ALLTERAIN-SNOW MOBILE
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ MASTERS
ΠΑΡΤY ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΚΙ 
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΧΚ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΕΚΠΤΩΣΗ 15%)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣKΙ ΚΑΙ ΤΟ  CHALLET TOTTIS

ΠΛΗΡΕΣ MENU ΣΤΟ CHALLET TOTTIS            (ΜΕΡΙΔΑ, ΣΑΛΑΤΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ)                   

ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ                    (ΣΚΙ, ΜΠΟΤΕΣ, ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ)                          

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ                             


ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 120 ΕΥΡΩ.


            Ένα από τα λίγα αθλήματα, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, έχει για στίβο την ίδια την φύση, βγάζοντας μας από την πόλη και την καθημερινότητα. Μας χαρίζει έναν ιδιαίτερο κώδικά αξιών, ξεχωριστής ομαδικότητας και αγάπης για τη φύση.  Κάθε αποστολή μια μικρή περιπέτεια, κάθε αγώνας ένα νέο σκηνικό, μια ξεχωριστή ανάμνηση, δυνατά συναισθήματα, εμπειρίες και φίλοι. Ένα ιδιαίτερα τεχνικό άθλημα, υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας εξοπλισμού.

Η ιδέα της ίδρυσης ενός τμήματος χιονοδρομίας ενηλίκων, που ξεφεύγει από τα αυστηρά πλαίσια του αγωνιστικού αθλητισμού είναι πολύ παλιά στις συζητήσεις του Δ.Σ.. Έχει στόχο την διατήρηση και τη μετάδοση, σε όλα τα μέλη του συλλόγου, ενός ξεχωριστού πολιτισμικού προϊόντος, της δικής μας ιστορίας και παράδοσης. Έχει σκοπό την ενεργοποίηση παλιών και νέων μελών, και την συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Από τεχνική άποψη το τμήμα έρχεται να καλύψει την τεχνική και τεχνολογική εξέλιξη, που δύσκολα κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει από μόνος του.


Ευχαριστούμε πολύ τον διαχειριστή του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου, Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης, για την συνεργασία και τις παροχές στο πρόγραμμα του τμήματος.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Καράντζας Χ. Λάζαρος