Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Καλύτερος παμπαίδας ο Ροσενλής, στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος Cross County ski

Με 12 μετάλλια (1 χρυσό-5 αργυρά-6 χάλκινα) και 1 κύπελλο, γύρισε στην πόλη της Φλώρινας η πολυπληθής ομάδα σκι δρόμων αντοχής του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) από το Balcan Cup Metsovo 2017-1Ο Κύπελλο Ελλάδος, όλων των χιονοδρομικών κατηγοριών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου ‘Προφήτης Ηλίας ’ στις 20-21-22/1/2017  με άψογο διοργανωτή τον τοπικό σύλλογο ΕΟΣ Μετσόβου. Ο καλός καιρός και το πολύ καλής ποιότητας χιόνι, έδωσαν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν υποδειγματικοί αγώνες με την παρουσία αθλητών από 10 περίπου ξένα κράτη.
Δυναμικό παρόν από τον ΑΟΦ, που έλαβε μέρος με 36 αθλητές του, δίνοντας ‘μαθήματα’ συντονισμού, εμφάνισης, ποιότητας αλλά και ποσότητας αθλητών σε όλους τους χιονοδρομικούς συλλόγους που παρευρέθηκαν στους αγώνες, λαμβάνοντας τα καλύτερα σχόλια. Όσον αφορά τις επιδόσεις, Χρυσό μετάλλιο απέσπασε με άνεση ο Βασίλης Ροσενλής, ενώ Αργυρά μετάλλια κέρδισαν οι: Ηλίας Ευάγγελος 2 μετάλλια -Τσικάρης Ευάγγελος-Ιωάννου Ελένη-Σαρακίνη Ελευθερία. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Αθανασίου Αθανάσιος 2 μετάλλια-Στεργίου Θωμάς-Τίτα Νεφέλη-Ιωάννου Ελένη-Μπέλλη Μαρία, στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Στην κατηγορία προαγωνιστικής Φυτωρίων, ο ΑΟΦ ήταν κυρίαρχος σε όλες τις ηλικίες με σαφή διαφορά στην ποιότητα χιονοδρόμησης των αθλητών του (αλλά και στις ‘επιδόσεις’ ) και δεν θα γίνει αναφορά για τις θέσεις των λιλιπούτειων αθλητών του, αφού  λόγω του μικρού της ηλικίας, ζητούμενο είναι να ψυχαγωγούνται και παράλληλα να μαθαίνουν καλό σκί, με ήπιες παιγνιώδεις μορφές ανταγωνισμού. Για τα official results στο site EOXA: www.eox.gr
Συγχαρητήρια σέ όλα τα παιδιά μας, ευχαριστούμε τους περίπου 30 γονείς που στήριξαν την αποστολή, τον παλιό χιονοδρόμο πρωταθλητή της Φλώρινας Ζαραβέλη Νίκο για την πολύτιμη βοήθειά του και τέλος το café MIKEL για την συνεχόμενη υποστήριξη και συνεργασία.
Official site AOF: www.aoflor.gr

Το Δ.Σ