Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΟΦ 2017

 Στις 8/1/2017, στο κατάμεστο lobby του Ηotel  ΠΛΕΙΑΔΕΣ  και μέσα σε ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον, με την συμμετοχή περίπου 250 ατόμων (αθλητών, γονέων και φίλων του Ομίλου), πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πίτας του ΑΟΦ, για το 2017. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κος Αριστείδου Άρης και ο συντάκτης και αρθρογράφος της εφημερίδας ‘Φωνή της Φλώρινας’ κος Βόσδου Σωτήριος, οι οποίοι τιμώντας την εκδήλωση, εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές και τα συγχαρητήρια τους, για την υποδειγματική εικόνα και την  ανοδική πορεία του  Ομίλου, καθώς και για την παρουσία πληθώρας  μικρών παιδιών. Την Πίτα έκοψε ο Πρόεδρος  του ΑΟΦ, κος Μπόσκος Αλέξανδρος, που ευχήθηκε  υγεία σε όλους και καλή πρόοδο στα παιδιά.
Οι τυχεροί της βραδιάς που πέτυχαν το  φλουρί, στην πίτα των αθλητών ήταν ο Παπαδόπουλος Σπύρος, ενώ στην βασιλόπιτα των ενηλίκων-μελών ήταν η Χριστίνα Ιωαννίδου-Βέλλιου. Στην εκδήλωση βραβεύθηκε σαν 'Αθλήτρια της χρονιάς 2016' η αθλήτρια του σκι Δρόμων Αντοχής Νότη Κατερίνα, για τον ήθος,την διάθεση συνεργασίας και τον καλό της χαρακτήρα, που επιδεικνύει συνεχώς, καθ όλη την διάρκεια της συμμετοχής της στον ΑΟΦ
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους, αφού αναπάντεχα η κοπή εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο  γλέντι, ενώ παιδιά που είχαν ετοιμάσει χορευτικά, ξεσήκωσαν  όλους τους υπόλοιπους λιλιπούτειους χιονοδρόμους και όχι μόνο, σε ένα ξέφρενο χορό. Μικροί και μεγάλοι έδειξαν για άλλη μια φορά τις χορευτικές τους ικανότητές, προσφέροντας άφθονο γέλιο και χαρά στους παρευρισκόμενους.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, όλους τους υποστηρικτές χορηγούς του Ομίλου, τους γονείς -μέλη που μας τιμήσανε με την παρουσία τους, καθώς και τους ιδιοκτήτες του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που σε ετήσια βάση στηρίζουν το έργο μας.
Για περισσότερα….official site AOF: www.aoflor.gr

Ο Πρόεδρος

Μπόσκος Αλέξανδρος