Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

   Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Φλώρινας το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017.
   Οι εκλεγέντες για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι:
-Από το Εμπορικό τμήμα εκλέγονται επτά οι: Σιάτσκας Γρηγόρης με 39 ψήφους, Πραπαβέσης Μιχάλης με 33, Καρακόλης Χαράλαμπος με 31, Παπαδοπούλου Αθηνά με 31,  Χάτζιος Θωμάς με 31,  Μουρατίδου  Βερόνικα με 28, Πάνος Απόστολος 24.
-Από το Μεταποιητικό τμήμα εκλέγονται έξη οι: Καραμήτσος Αναστάσιος με 60 ψήφους, Δάφκος Εμμανουήλ με 30, Δαϊρετζής Παντελής με 25,  Χατζηαθανασίου Ιωάννα με 25,   Αξιώτης Κωνσταντίνος με 24. Την έκτη θέση καταλαμβάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού Σάββας Σαπαλίδης.
-Από το Tουριστικό τμήμα εκλέγεται ένας,
  ο Μαλεγανέας Νικόλαος με 3 ψήφους.
-Από το τμήμα Υπηρεσιών εκλέγονται επτά οι : Γαζέας Ιωάννης με 68 ψήφους, Απιδόπουλος Λάζαρος με 42, Λιάκου Μαρία με 38, Τσίγλης Κωνσταντίνος με 31, Σαββίδης Λάζαρος  με 27, Ξανθόπουλος Παναγιώτης με 21, Μούκα Παρασκευή με 17.
-Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ.  θα γίνει εντός δέκα πέντε (15) ημερών.
  Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Σάββας Σαπαλίδης,  επεσήμανε ότι η ανανεωμένη διοίκηση θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε με την απελθούσα, με ενότητα συνέπεια και προσήλωση  στις αρχές και το πρόγραμμα του συνδυασμού.  Στόχος και πάλι είναι η στήριξη των συναδέλφων στην καθημερινότητα τους, η δημιουργία κατάλληλου επενδυτικού περιβάλλοντος, η εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
  Ο κ. Σαπαλίδης πρόκειται να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα εκλεγέντα μέλη του ΔΣ από την περιοχή του Αμυνταίου, προκειμένου οι συνάδελφοι  μας από εκεί  να έχουν ισότιμη αντιμετώπιση.

Φλώρινα, 11-12-2017
Για το Επιμελητήριο Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ